15.2.2020 Maaliskuun ajat on nyt avattu nettikalenteriin. Viikolle 9 (talviloma) tulee mahdollisesti vapaita aikoja, mutta niistä tiedotan sitten lähempänä. Easzybreakin käyttö hierontaan alkaa olla valmista. Edenredin kanssa odottelen, että saavat myös sen käyttöön.

5.2020 Toiseksi viimeiset teorialuennot Heat-koulutuksessa oli viikonloppuna. Aiheena olivat kivunhoito, faskiaaliset linjat, tns sekä kinesioteippaus. Helmikuun lopussa on lähijakso aiheista triggerpisteet ja myofaskia. Huhtikuussa on kivunhoidon näyttö.

29.11.2019 VoiceWell purentahoidon Basic- osio hyväksytysti suoritettu.

16.10.2019 Erikoisammattitutkinnon ammatillinen osa niveltoiminnan näyttötutkinto on nyt suoritettu. Koulutettujen hierojien liiton opintopäivät järjestettiin Oulussa ja siellä oli aiheena lantion ja SI-nivelen toimitahäiriöt.

6.10.2019 Urheiluhierojien opintopäivillä opiskeltiin niskan ongelmien hoitamista kaula- ja rintarangan kautta. Paljon uusia tekniikoita käsitellä nikamia, fasettiniveliä ja muita rakenteita hermostoa unohtamatta.

2.10.2019 Hierojan erikoisammattitutkinnon osa niveltoiminnasta on käyty viikonloppuna lähiopetuksen osalta. Seuraavaksi sitten suunnataan ajatukset kohti marraskuun näyttöä.

25.4.2019 Kahden päivän koulutus fascian näkökulmasta purennan ja yläniskan ongelmiin. Nyt on uusia työkaluja yläniskan ja purentahäiriöiden aiheuttamien ongelmien hoitamiseen.

30.3.2019 Dry Needling Professional saatu tänään suoritettua loppuun. Vastaanotolla saatavilla nyt myös TENS-hoitoa joko yhdistettynä neulahoitoon tai ilman.

11.3.2019 Viime viikonloppuna olin Pirkanmaan urheiluhierojakoululla opiskelemassa lisää urheilijan lihashuoltoa ja nivelten liikkuvuuden edistämistä mobilisoinnin kautta. Nivelen toimintaan liittyvät opinnot jatkuvat elokuussa ja nyt on aika harjoitella uusia juttuja vastaanotolla.